Liria

Njeriu beson se e do lirine. Ne realitet i trembet asaj. Perse? Sepse liria e detyron te marre vendime dhe vendimet…

“HoneyMoons” nderohet me cmimin “Fischer”

“HoneyMoons” nderohet me cmimin “Fischer”  Tërhequr më 24 Nëntor 2011Filmi shqiptaro-serb “Honeymoons” siguroi nje tjeter trofe kinematografik.Kete here regjisori Paskalievic dhe…

MARUBI 2003

marubi 2003 60 pjesemarres vijne nga 14 vende te ndryshme te botes, me koncepte e vizione te ndryshme mbi artin…

Charles Bukowski – Era come fare un lancio col paracadute – se non si apre non ci si può mica…