“HoneyMoons” nderohet me cmimin “Fischer”

Tërhequr më 24 Nëntor 2011
Filmi shqiptaro-serb “Honeymoons” siguroi nje tjeter trofe kinematografik.
Kete here regjisori Paskalievic dhe bashkeskenaristet Genc Permeti e Ilir Butka, fituan cmimin “Fischer” ne festivalin e 50 nderkombetar te filmit ne Selanik te Greqise qe u mbyll dje ne mbremje. Ky cmim jepet nga departamenti i “Digital Way” qe dha edhe shumen simbolike prej rreth 3 mije eurosh. 

Ceremonia e ndarjes se cmimeve u zhvillua ne kinema “Olympio” te qytetit verior te Greqise. Filmi “Honeymoons” u shfaq ne daten 19 nentor ku shume kritike kane dhene vleresime pozitive, duke e cilesuar kete film si nje risi ne fushen e kinematografise.

http://lajme4.shqiperia.com/lajme/artikull/iden/356763/titulli/ldquoHoneyMoonsrdquo-nderohet-me-cmimin-ldquoFischerrdquo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s