"DOGMA 95"

me Thomas Vinterberg Dogma 95 (Dogme 95) eshte emertimi i nje levizjeje kinematografike mjaft te veçante e cila u krijua…

WORK

    1989 – 1991   Starts working as painter and film director on Department of animated films at “Kinostudio-Shqipëria…

ILIR BUTKA CV

ILIR BUTKA CV Birthday: 13/09/1965 E-mail: butkailir@yahoo.com Education: Academy of Arts 1985 – 1989 Academy of Arts, Tirana, Bachelor Degree:…

FB

Nuk e di per te tjeret por per mua fb eshte menyra ideale per te krijuar sejcili gazeten, revisten, televizionin,…

Pergjegjshmeria

Pergjegjshmeria eshte nje nga elementet e karakterit qe nuk besoj se kultivohet, o e ke o nuk e ke dhe…

Padrejtesi

Sigurisht une e vleresoj dhe respektoj kontributin e tij per revolucionarizimin e shoqerise shqiptare nepermjet sakrificave qe ka bere me…

Kush te rreh te do

Ne kulturen tradicionale shqiptare egzistojne deshmi te shumta te shprehjes se kujdesit dhe dashurise per tjetrin.Njera nga shprehjet folklorike qe…